perjantai 22. maaliskuuta 2013

Pirteät kevätkynnet vesimarmoroinnilla

Heippa!
Kevättä rinnassa ja sitärataa, joten sitä fiilistellen tulevat nämä seuraavat kynnet. Kokeilin näissä kynsissä ensimmäistä kertaa tuota vesimarmorointi-tekniikkaa, joten pahoittelen jos näyttävät vain kasalta sotkua :) Itse tykkään kyllä näistä!


Kynsissä käyttämäni lakat:
Oh my gosh / 023 light rose, pohjavärinä
Marmorointivärit:
H&M / rising sun
H&M / blue my mind
Oh my gosh / 001 pink red
Wild mild / 005 neon poison
Muuta mukavaa..


Tämä kaulahuivi oli pakko ostaa kun siinä oli niin ihanat värit! (pitkä, suorakaiteen mallinen ja 4.95€ New Yorkerista). Vielä kun tämän pariksi löytäisi jonkun kivan takin! Joku vaalea olisi hyvä, mutta mitkään tähän mennessä bongatuista ei ole oikein puhutelleet, mutta ehkä hyviä tulee vielä! Muutaman ihan hyvän tuossa taannoin bongasin, mutta niiden kohdalla hintalappu sai meikäläisen pienimuotoisen kauhun valtaan... Entäs te siellä? Olisitteko valmiita maksamaan kevät-takista yli 100 euroa? Vastaa sivun laidassa olevaan kyselyyn! :)

Minä tästä siirryn kinastelemaan katsotaanko loppuilta telkkarista jalkapalloa vai jotakin muuta...

Rentouttavaa viikonloppua!

<3
Inspiraatiolla

2 kommenttia:

  1. No mää (tunnetusti) ainaskin olisin valmis maksaan, jos löytäisin unelmieni takin ja tietäisin sen kestävän monta vuotta käytössä! Se olis tavallaan myös vähän niin kun sijoitus, kun ei sit tarvis joka kevät ostaa uutta :)

    T: Tiät varmaan kuka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voisin kans ehkä, mutta ongelmaksi saattaisi sitten muodostua se, että en tykkää siitä takista sitten seuraavana keväänä enää :D

      Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! :)